GENG ANIS WANIEE

Mimpi berkaitan Pakaian/Baju



baru-baru ni anis mimpi beli baju dekat satu tempat ni yang ala-ala macam uptown la
lawak gile siap tawar-menawar ag dalam mimpi tu.. mimpi n luar mimpi pun mmg akan mcm tu.. xdapat dipisahkan dengan menawar harga hahaaa...
so jom la nak share ar sikit apa maksud mimpi tu...bukan nak suruh percaya tp just untuk pengetahuan kita ja..


  • Bermimpi melepas seluruh pakaian hingga telanjang bulat.= akan sembuh dari sakit.
  • bermimpi membuka pakaian= akan kehilangan wangBermimpi berpakaian yang berkancing mengkilap.= akan ditimpa malapetaka.
  • Bermimpi mengenakan pakaian indah.= Akan menderita kerugian besar.
  • Bermimpi memakai pakaian cantik = akan mendapatkan rezeki.
  • Bermimpi berpakaian serba indah layaknya ratu atau raja. = akan memperoleh keuntungan atau berjaya.
  • Bermimpi memakai pakaian berwarna merah.= Merupakan pertanda kurang baik.
  • Bermimpi memakai pakaian jubah putih.= akan mendapatkan kebaikan.
  • Bermimpi mengenakan pakaian berwarna hijau. = harapan akan termakbul
  • Bermimpi mengenakan pakaian berwarna hitam. = akan bersedih atau berduka.
  • Bermimpi memakai pakaian seorang janda. = akan berumur panjang.
  • Bermimpi berpakaian rasmi. = suatu rahasia akan terungkap.
  • Bermimpi mengenakan pakaian baru.= akan mendapatkan undangan.
  • Bermimpi memakai pakaian pengantin.= akan ada salahfaham dalam rumah tangga.
  • Bermimpi membeli pakaian. = cita-cita akan tercapai.
  • Bermimpi menjahit pakaian sendiri. = akan mendapatkan kawan baru.
  • Bermimpi mencuci pakaian kotor. = ada orang yang menjengkelkan.
  • Bermimpi memiliki sebuah pakaian yang indah. = ada kemajuan dalam usaha atau pekerjaan.
  • Bermimpi mengenakan pakaian kotor.= usaha kita berjalan lambat.
  • Bermimpi mewarnai pakaian.= akan dimuliakan orang.
  • Bermimpi melihat pakaian dalam. = akan berjaya dalam bidang sosial.

TERIMA KASIH,JOM KOMEN

7 ulasan:

Mizz Aiza berkata... Reply To This Comment

info yang bagus.. akak tak pernah lagi bermimpi mengenai pakaian setakat ni..

Cik Pensil berkata... Reply To This Comment

macam pelik jer -_-"

anis waniee berkata... Reply To This Comment

yup kak aiza huhu ...nanti kalau dpt mimpi mcm tu macth ar apa maknanya

anis waniee berkata... Reply To This Comment

cik pensel mmg pelik tp tu la kenyataannya huhu :)

Leadership Developmant Training berkata... Reply To This Comment

infonya bagus gan, makasih ya atas infonya :)


salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

sy mimpi pakai bj pengantin dan akan menikah dengan rakan sekerja...sedangkan sy cintakan org laen...apa maksudnya?

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

semlm q bermimpi memakai baju baru