GENG ANIS WANIEE

TIP-TIP BLOGGER


  • First time wat macam nak nangis,nak terkencing suma ada ooo
  • almaklum ar start daripada zero, walaupun tak secanggih blog senior tp saya junior berikrar akan terus berusaha
  • dulu meniarap je tergolek-golek aku sebab asik tersembam kat lantai sakit habis dada-dada oooo tapi anis waniee pantang menyerah kalah n akan berjuang sampai betul-betul sucess
  • sekarang dah lega sikit sebab dah boleh merangkak mana taknya aku belajar daripada kesilapan time meniarap dulu
  • tinggal berjalan n berlari je belum ....
  • hehehe p/s: tu perumpamaan sebagai insan blogger je taw t ampa betul-betul ingt aku meniarap n merangkak plak hahaha ...
  • k kalau ampa nak tnya pape or nak kan link pape tnya je t aku share ....coment-coment ar baru aku taw sebab nak berckap mmg xdpt edeng nak nolongnya.
  • ok kalau nak taw toturial di  blog anis go

Label -> toturial blogger ->pilih ar apa yang ampa nak taw 

TERIMA KASIH,JOM KOMEN

1 ulasan:

Wawa Lin berkata... Reply To This Comment

label tu kat mana ? :O