GENG ANIS WANIEE

bagelheads

BAGELHEAD NAK TAW KAN HA JOM BACA


Cara-cara tradisional lama memodifikasi tubuh seperti tindik dan tato dan lama diperkatakan kalau nak dibandingkan modifikasi tubuh (kepala) ala Bagelheads. Trends Modifikasi kepala ini berasal dari jepun iaitu dengan cara menyuntikkan cairan ke lapisan kulit di kepala agar menonjol dan kesannya jadi sangat mengerikan, aneh dan unik. 


ha yang tercucuk-cucuk tu sebenarnya air garam yang dimasukkan sehingga lebam bengkak macam bonggol unta. Tapi bukan lama just 24jam je. paling famous di jepun bagi depa rasa benda ni unik dan menyeronokkan bagi kita mengerikkan la ...kan kan kan


gambar-gambarnya seperti berikut

 STEP 1 : CUCUK DULU


STEP 2: TEKAN KAT LEBAM TU 

STEP 3 : TGOK LA HASILNYA




bukan kat kepala je ikut la nak cucuk tang mana pun yang depa suka...
ha ni cucuk tang tangan...tengok tangan dya....


p/s : TGOK JE.. TIRU JANGAN 


TERIMA KASIH,JOM KOMEN

3 ulasan:

aNiss :):) berkata... Reply To This Comment

ngeri kot, bukan makin comel, tapi makin burokkk :DD

Amirul Hafizin berkata... Reply To This Comment

informasi baru ni..kalau boleh letak sumber rujukan pun xpe..saya nak cari sumber pasal bagle head ni..macam best je..saya baru je tulis artikel pasl kecantikan..ada jugak ea manusia rasa beglehead ni cantik..hehe

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail berkata... Reply To This Comment