GENG ANIS WANIEE

kenapa tak boleh follow blog yang kita nak


ting tong ting tong anis datang

 mesti tergaru2 kepala kan kenapa bila kita nak follow blog tu tp tak boleyh or muka kita yg omey ni tak masuk dlm list blog depa...apa kita ni tak cukup bagus ke nak jd follower blog depa...

ok la tak payah pening lalat pikir tu suma meh nak bg taw sebabnya ....


sebab ampa boleyh follow 300 blog ja kenapa tak boleh lebih ?
nak tahu sebab apa?
sebab guna widget follower yang bajet cun tu.

widget macam mana widget macam 

kat belah kanan blog dan berasa diatas sekali

so nampak tak kalau ampa letak widget macam tu had orang boleh follow 300 ja pun.
thats why la ramai bising bising kenapa boleh follow 300 blog ja kenapa tak lebih.

 so siapa yang guna widget tu anis memang tak boleh nak follow balik sorry la thats why la ada orang tanya kenapa muka kita tak ada dalam follower dia sebab kita tak boleh nak follow dah bukan sebab tak nak tapi sebab tak boleh.

so why not korang jangan la malas sangat cuba lah rajinkan tangan add gadjet macam di bawah tu follow asal yg disediakan by blog

apa salahnya letak tak salah apa pun kan kalau letak.
so orang yang letak widget macam tu dapat la kita follow yang letak button comel tu tak dapat la nak follow sorry sangat bukan sebab tak nak follow balik tapi tak boleh.



tu sahaja pesanan penaja untuk hari ni 
 
sekali sekala berkongsi benda baik huhuu ^_~



TERIMA KASIH,JOM KOMEN

4 ulasan:

HaiZul RadZi berkata... Reply To This Comment

HaiZul RadZi berkata... Reply To This Comment

miz ruha berkata... Reply To This Comment

Fathiyah Selamat berkata... Reply To This Comment

salam dear.

saya skang nga alami masalah ni cumanye followers saya tak smpai pun 300 tp bile nk follow blog org dikatanye saya dah follow 300 org. cm ne ye?