GENG ANIS WANIEE

p.ramlee sumber inspirasi kenapa ??


LAGU : DIMANA KAN KU CARI GANTI
BY: ARWAH TAN SRI P.RAMLEE

hahaha statement apa la yang anis merepek ni kan...tapi tu la hakikatnya...bila berjalan-jalan ke blog orang seronok je tengok gambar pasangan anda..kat situ terasa cemburu giler..tapi nak wat camnoo kan hakikatnya terpaksa single sekarang.
mula-mula nak pendam je tapi tak mampu la pulak so ingat nak share la ngan korang..hope dapat kata-kata semangat la sikit..
hubungan anis dengan dia dah 2tahun kot..satu tempoh yang lama ar jugak..tp akhirnya putus juga..n nak cari penganti balik memang ar susah sebab sekarang nak cari lelaki yang ikhlas n baik tu susah kalau yang jahat memang bersepah..
mugkin itu semua takdir kot..tp anis try pujuk dia segala emo n ego anis dah pon anis tolak ke tepi..tp tetap dia tak maafkan anis..hanya sebab salah faham and dia tak nak faham...kenapaaa...ahh stress tol la..


TERIMA KASIH,JOM KOMEN

9 ulasan:

Vivi Farhana berkata... Reply To This Comment

JUst go on,dear~ hee

anis waniee berkata... Reply To This Comment

ok thankss vivi :(

Mia Liana berkata... Reply To This Comment

sabar ya... belum ada jodoh lagi tu...

Ecah Mashuri berkata... Reply To This Comment

nk move on mmg susa kan..tp kite kena kuat! btw skrg ecah pun suka dgr lagu bruno yg neh..huuuuu..sedeyy..dahtu scrol kat bwh tgk awk minat RM. sama jugakkk...ecah pn mnt gak.huhu..jgn sedey2 tau..

Mizz Aiza berkata... Reply To This Comment

jangan sedih ya.. mungkin ada hikmah Allah tak biarkan dia terus bersama anis.. hanya Allah yang tahu apa yang terbaik untuk kita pada masa kini dan masa akan datang.. akak pun pernah merasai apa yang anis rasa.. bagi masa untuk diri bertenang dulu ya.. insya-Allah anis akan jumpa lelaki yang lebih baik dari dia..

kopi pasta berkata... Reply To This Comment

tak perlu terhegeh2 untuk terlalu mencari. jodoh tu takkan lari ke mana2 dan akan tiba bila masa tu sesuai...

plus, kalau ada jodoh, pilihla lelaki yang boleh diharap untuk menjadi suami dan bukannya berlandaskan perasaan dan nafsu...

anis waniee berkata... Reply To This Comment

wahhh thankss ye...sebb support anis yg hanya gadis biasa ni...terharu sgt ramai kawan disekeliling anis yg ambik berat pasal anis..thankssss

rihan bidin berkata... Reply To This Comment

relax laa.. juz lets go je.. sy pnh alami.. cmni laa.. sme,dh buang ego pe sume.. xnk ikut keras ati,tp die? so,sy xnk trus kn lg.. walo pn kte ni xlaa knl kn? tp share something utk pngjrn b'sme.. :-).. rse nye dh ok kn? skrg pn dh bln 9.. hu3..

Ucu Setiawati berkata... Reply To This Comment

yang sabar ya,mungkin alloh sedang menyiapkan yang terbaik untuk kakak