GENG ANIS WANIEE

mimpi mengandung sedangkan belum kahwin!!!

haha memang lawak, malam tadi ntah mcm mana la anis boleh mimpi pasal mengandung siap dpt rasa denyutan jantung baby tu lagi kat perot ni..mmg seronok gilew sebab anis mmg suka budak-budak...time tu tak terfikir lansung sapa ayah kepada budak tu sebab seronok dpt rasa denyutan jantung dya...
baru sekarang anis tau bertapa seronoknya bergelar ibu....eee xasabar nak kawen hehe(mood gatai la ni)

ha mesti nak taw tafsiran mimpi macam tu kenapa kan...ha meh la baca lagi.......



Untuk suami yang bermimpikan isterinya mengandung :
Tafsiran = Sesuatu yang buruk mungkin akan menimpa / berlaku.. (Wallahualam.ALLAH saja yang lebih mengetahui)

 Kalau diri sendiri (perempuan) yang mimpi dia mengandung :
Tafsiran A : Generally membawa maksud akan mendapat keuntungan besar berbentuk wang & harta... (Wallahualam.ALLAH saja yang lebih mengetahui)

Tafsiran B : Kemungkinan juga membawa maksud mimpi mengandung ni mungkin jugak dia bakal mengandung tak lama lagi tp sahih kalau dia sudah kahwin la....(Wallahualam.ALLAH saja yang lebih mengetahui)

But for those yang belum kawin tapi mimpi mengandung, bermaksud orang2 terdekat akan mengandung...(Wallahualam.ALLAH saja yang lebih mengetahui)



TERIMA KASIH,JOM KOMEN

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Vee Lea berkata... Reply To This Comment

Oh em gee!! Why do you think I got here! Hahaha.. Baru je mimpi psl sy sendiri pregnant. Hahahaha..

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

ohhh baru sye tau .. tp btl ke?

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

ohh bru sye tau....

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Btul ke bab nanie ada mimpi....cam rasa sronok jgk bila ada baby..hehe

エイミー berkata... Reply To This Comment

😰

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

😰

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

>,<